ידענו על הכחולות שהן באו מכוכב לכת רחוק למדי מכדור הארץ, אי שם בשפיץ הדרומי של הגלקסיה.
שמענו גם שלחפא היה סיפור עם אחת מהן, בזמן שהשתתף במלחמה הגלקטית שהיתה, בתור חלק מצוות לחילוץ שבויים.
כשראיתי את הכחולה שמעכשיו אקרא לה WANGOON כי ככה בערך שידרה לי הטלפתיה שלה כשהתעניינתי בשמה, הבנתי מה משך את חפא בנשים הכחולות.
אספנו אותה בתחנה השניה שהחללית ניתרה אליה אחרי ערפילי העבר. זה היה איזה כוכבון קטן, ששימש כתחנת המתנה ומעבר של נוסעי חלל וחלליות משא, כאלה יש הרבה. המתורגמן, שיש לו הכי הרבה שעות טיסה והיכרות עם מקומות כאלה, אמר שהוא רואה ידידה שלו בין המוני החייזרים המחכים לחלליות במשטח מחופה גג שאפשר בקושי לקרוא לו לובי. עוזר הטייס אמר שאין זמן עכשיו לידידות שלו, והספיק לנו החייזרים שרדפו אחרינו בגלל ה21 שעל המצח שלי. המתורגמן אמר שהיא גם לוחמת וכדאי לצרף אותה אלינו.
היא עמדה שם, כחולה לגמרי, בצבע עמוק מאד. ראש קרח, עיניים חתוליות מאורכות, פה ואף קטנים מאד.
גוף של אשה, ללא ספק.
לא לבושה כלום, חוץ ממחרוזת האבנים העגולות שעל צוארה.
רק במשולש הבולט בכחול היותר כהה שלו, היו שיערות.
כל היתר, פרווה משיית.
הדבר הכי סקסי שיש ביקום.
היא קלטה אותי מיד ומצאתי חן בעיניה. הכחולות עושות רק מה שהן רוצות.
הן מדברות רק בטלפתיה, לא משמיעות שום קול, רק כשהן…
ואיזה הנאה יש בצליל שהן משדרות.
כשחיבקתי אותה הרגשתי מבעד לפרווה הנעימה, הרכה, את הגוף החזק, הבריא שלה. הכחולות מגינות על עצמן. יש זכרים בכוכב שלהן, אבל בהם הן משתמשות בעיקר להפרייה (וגם את זה הן מסוגלות לעשות אחת עם השנייה, וכך הן מעדיפות בדרך כלל!),כלומר, הן מסוגלות להזדווג גם איתם בשביל סקס, אבל הזכרים האלה הם בשבילן רק חלק מן האוסף. שאלתי את עצמי מה הזכרים המסכנים האלה עושים עם החיים שלהם.
היו שעות שWangoon היתה עם המתורגמן. פעם אחת היתה גם עם סטולי הגנוב. עוזר הטייס ושני הלוחמים בכלל לא התעניינו בנקבות, נדמה לי שהם התעניינו אחד בשני.
בכל פעם שהיא היתה עם מישהו, כל החללית הרגישה ורעדה מעוצמת הצליל.
רוב הטיסה, היא היתה איתי, גם כשנכנסה החללית בין המצוקים.
החייזרית הראשונה שלי.
מקסים איש!
אני נהנה לקרוא את שפתי…
וזה רק תחילתו של מסע.
אין כצבע הכחול:))
אהבתיאהבתי
תודה!
אין. כחול שולת!!!!1
אהבתיאהבתי
שאלה, אפשר לעשות אהבה כאשר הספינה עוברת בין המצוקים ?, עד כמה שהבנתי, נתיב הטיסה עובר בקו האיזון שבין כוחות הכבידה, אם כל הספינה רוטטת ומרגישה כאשר הכחולה עושה אהבה, זה יכול לשבש את נתיב הטיסה!.
עם כל הכבוד, היא נראת לי כמו סוס טרוייני כחול, גם המתורגמן נראה לי חשוד ביותר.
אהבתיאהבתי
כנראה שהספינה מתוכנתת לקחת בחשבון תנודות כאלה ולאזן אותן.
כלומר, משהו כמו נינה מ24? נראה בהמשך…
אהבתיאהבתי
יש גזע יצורים שאני מכנה אותו בנות החלל.
מראן כמראה הנקבות האנושיות והן גזע טיפוסי לאיזורים שכבשנו במלחמת קצה היקום.
יופיין הוא הדבר המיוחד ביותר ביקום.
זהו יופי קפוא ונוצץ מלא למרות צבעו חסר הצעקה בצעקת הוד.
ישנו קור, אך זהו הקור הנעים.
מתחת לקור מסתתר חום אשר אין כמוהו ביקום אשר למטה
אהבתיאהבתי